Mason Garments, een ondernemend sucesverhaal

Sneakers zijn er in zoveel stijlen en dat maakt ze perfect voor een verscheidenheid aan activiteiten. Vooral luxe sneakers zijn een essentieel onderdeel geworden van de casual schoenenkast van elke man.(en vrouw!) En dat heeft Rendi Adittia, stichter van mason garments heel goed bekeken. Hij werd van kinds af opgegroeid met luxe merken en had de droom om zelf een mode item te creëeren. En dat is snel gelukt want het merk is net geen tien jaar op de markt! Omringd door de juiste mensen en de creativieteit achter dit jong Nederlands talent, maakte van Mason Garments een sneakerlabel om u tegen te zeggen, verdeeld en verkrijgbaar in alle delen van de wereld!

Sneakers gemaakt in Italië maar met Nederlandse roots

Zoals vele onwerpers kiest Mason Garments ervoor om de schoenen in Italië te vervaardigen. Italïe blijft het land met de best know-how en verfijning als het gaat om handgemaakte schoenen. Je kunt hele steden vinden die gewijd zijn aan het looien van leer en het is gewoon een genot om te zien dat dat ambacht er vandaag de dag nog steeds zo springlevend is. Daarna ligt de focus op de elegantie. Een paar mooie sneakers moet je met divere kledingsstijlen kunnen combineren en zijn dan ook van premium kwaliteit. De schoenen zijn verkrijgbaar in de winkel,maar ook online.

Shop de nieuwe collectie!

Mason garments is uitgevonden voor de schoenenlijn, die toehankelijk is voor dames, heren en jongeren vanaf maat 37. De tijdloze smaak van deze schoenen is vooral die van een statussymbool, een beeld van elegantie en luxe. Het label heeft altijd gestreefd naar kwaliteit en daarom behoort het tot de hogere prijsklasse: elk klein detail wordt met uiterste nauwkeurigheid verzorgd en de gebruikte materialen zijn natuurlijk van topkwaliteit. Je ziet het aan het resultaat, vind je niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *